Рекламна Агенция-КомАрт -Бургас

  Новини

  Mашина за изработка на фотоалбуми JE18 Menu , Photo book making

  22.02.2013 г.

  Рекламна агенция Комарт иска да сподели с всички свои приятели радостта си от новата ни придобивка - професионалната машина за изработка на фотоалбуми JE18 Menu , Photo book making machine. Машината разполага с модул за изработка на твърди корици . Използването и позволява да се позиционира листа и обложката върху масата бързо и правилно. Върху светещият плот има специални цветни водачи за да позиционират листа по средата. Работният плот е снабден с вакум за да закрепи стабилно листа. Има и вграден тример за прецизно изрязване на ъглите.
  Кориците могат да бъдат изработени от различни медии: хартия, канаваца, текстил, кожа . Биговачката осигурява точно биговане с широк биг, който не пречупва отпечатаното изображение . Уникалната система Маунтинглифт позволява бързо и прецизно каширане на вътрешните страници на фотоалбумите.
  Машината разполага с пневматична преса до 1 тон и Термобиг .
  С нея разширяваме портфолиото на услугите, които предлагаме: изработка на твърди корици, папки с рингове, менюта, обложки са CD и DVD, фотоалбуми .
  Надяваме се , че с наша помощ ще можете да направите незабравим подарък на любими хора и приятели и да оживите незабравими спомени :)

  назад

  Новини

  Последни проекти